İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: ”Camii Ve İbadethane Temizliğine Önem Veriyoruz” Dedi

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri camiilerin ve ibadethanelerin temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demirçelik Sitesi Merkez Camii, Nuri Üysen Camii ve Atıksuyu Fevzi Çakmak Camiinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

Caddeler, park ve sokakların yanı sıra camii ve ibadethanelerin de sağlık kurallarına uygun olarak temizlenmesine dikkat ettiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Camii temizliğimiz sayesinde ilçe sakinlerimiz daha sağlıklı ve huzurlu ortamda ibadet ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ibadethanelerimizi kısa sürede temizliyor. Profesyonel araçlarımız ve deneyimli ekiplerimizle çalışarak hijyen ve sağlık koşullarına dikkat ediyoruz ” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: ”Camii Ve İbadethane Temizliğine Önem Veriyoruz” Dedi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: ”Camii Ve İbadethane Temizliğine Önem Veriyoruz” Dedi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: ”Camii Ve İbadethane Temizliğine Önem Veriyoruz” Dedi

Önceki İçerikHemoroidden Ameliyat İle Kurtuldu
Sonraki İçerik‘Firmaların kişisel verilerinin korunması’ ile ilgili seminer düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.