İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı: Kentteki Engelli Rampalarını Yeniliyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırma adına çalışmalar yaptıklarını belirtti.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki kaldırımları engellilerin geçişine uygun olarak düzenleniyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Engelli vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine kaldırımlar engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde yenileniyor. Bazı kaldırım rampalarından engelli vatandaşlarımız çıkışlarda zorluk yaşıyordu. Yapılmakta olan çalışmaların ardından kaldırımları artık engelli vatandaşlarımız da rahatlıkla kullanabilecekler” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz engelli hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için engelli rampalarını yeniden düzenliyor ve bir yandan da engelli rampası olmayan yerlere engelli rampası yapmaya devam ediyor. Hemşerilerimizden isteğimiz engelli kardeşlerimizin geçeceği rampaların önüne araçlarını bırakmasınlar. Belediyemiz her zaman engelli kardeşlerimizin taleplerine ve engelli kardeşlerimize yönelik gelen taleplere karşı duyarlı davranmıştır ve aynı hassasiyet ile yaklaşmaya devam edecektir ”şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı: Kentteki Engelli Rampalarını Yeniliyoruz İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı: Kentteki Engelli Rampalarını Yeniliyoruz

Önceki İçerikArsuz’da Maydanoz Hasadı Başladı
Sonraki İçerikDASİFED yönetim kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve ATSİAD Genel sekreteri Fatin Bereketoğlu İTSO’yu ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.