İskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürerek; bakıma ve onarıma acil ihtiyaç duyulan yolları daha konforlu bir hale getirmek için çalışıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında asfalt yama, kaldırım onarım ve parke yol çalışmaları yürütüyor.
Kış aylarında trafikte sürücü ve yayaların daha sağlıklı ulaşım sağlamaları için çalışmalarına hız veren ekipler Karayılan, Suçıkağı, Dumlupınar ve Muradiye mahallelerinde asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.
Yetkililer çalışmaların belirlenen program dâhilinde süreceği bilgisini verdi.
Başkan Fatih Tosyalı, çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz diğer yanda da Fener Caddesinde kaldırımların yenileme çalışmasını yaparken diğer bir ekibimizde Esentepe Mahallesi Eyüp Sultan Camii avlusunda karo çalışması yapıyor. Tüm ekiplerimiz halkımızın hizmetinde” dedi.

İskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.