İssume Anaokulu Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi Görülmeye Değer

İssume Anaokulunda Atatürk’ün Ölümünün 81. yılı nedeniyle anma etkinlikleri düzenlendi. Hazırlanan anma programı çerçevesinde minikler Atalarına olan sevgilerini resimlerine ;Ezberledikleri Şiirlere ve etkinliklerine dökerek gösterdiler İssume Anaokulu öğrenciler 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 81. Yıl dönümü münasebetiyle resim sergisi açtılar. Serginin Açılışını Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu Belen Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin bey ve okul müdürü Ahmet Dikili yaptı. Sonrasında sergiyi davetli gurubu ile birlikte gezdi.İssume Anaokulu minik maharetli öğrencileri günlerdir kendi elleri ile hazırladıkları resimlerini ziyaretçiler ilgi ile gezme ve görme imkanı buldular.
İssume Anaokul salonunda gerçekleştirilen resim sergisinde Türkiye’nin kurtarıcısı, Baş Komutan ve baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri sergilendi.
İssume Anaokulu tarafından açılan resim sergisinde ise en çok ilgiyi Atatürk köşesi gördü. Öğrenciler ve veliler Atatürk köşesinde günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.
İssume Anaokulu müdürü Ahmet Dikili yaptığı açıklamasında; “Öğrencilerimize Atatürk sevgisini en iyi şekilde anlatıyoruz. Günlerdir heyecanla çalışan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz göz nuru döktükleri resimleri bu gün ziyaretçilerimiz ile paylaşmanın heyecanını yaşıyorlar. Burada öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar emekte öğretmenlerimizin de büyük payı oldu. El birliği ile bu gün Atatürk’e karşı sevgimizi bu şekilde göstermiş olduk. Atatürk’ün çağdaş uygarlık seviyesine ulaşılmasında eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve çocuklarımıza da çağdaş eğitimi sağlam temeller üzerinde vermenin gayreti içerisinde var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
P İssume Anaokulu 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 81. Yıl dönümü münasebetiyle açılan resim sergisini aileleri ile birlikte görme imkanı buldular ve sergiyi ilgi ile gezdiler.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Sergisinde Atatürk’e yakışan bir nesil olarak yetiştikleri için hem Öğretmenlerinin hem de velilerin gözlerinden gurun okunuyordu.öğrencilerinin anma programındaki hassasiyeti velilerden de tam not aldı. Okul müdürü Ahmet Dikili Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerine ve , anma programında emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

İssume Anaokulu Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi Görülmeye Değer İssume Anaokulu Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi Görülmeye Değer İssume Anaokulu Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi Görülmeye Değer

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.