“Peygamberimiz Ve Aile Temasıyla “Mevlid-İ Nebi Haftasını İdrak Edildi

İskenderun İlçe Müftülüğünce Peygamber Efendimizin veladeti münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası’nın açılış programı, yoğun ilgi gördü.

İSTE Mustafa Yazıcı Konservatuvarı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İş İnsanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve asil milletimizin selameti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılması ve akabinde istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan söz konusu program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sala ve salavat-ı şerifler ile devam etti.
“Peygamberimiz ve Aile” temasıyla idrak edilen Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle, Peygamber Efendimizin aile fertlerine daima merhametle, adaletle, iyilikle ve nezaketle davrandığı, bütün ilişkilerinde insan onuruna ve haklarına saygıyı esas aldığına dikkat çekilerek, yüce dinimizce; aile yaşamında adaletin, ihsanın, fedakârlığın, sorumluluk bilincinin, istişarenin, yardımlaşma ve anlayışın hâkim kılınması; eşlerin birbirine güven duyması ve bağlılık göstermesi, sevinç ve mutluluklar kadar, keder ve yorgunlukların da paylaşılmasına önem ve öncelik gösterildiği bir kez daha vurgulandı.

“Peygamberimiz Ve Aile Temasıyla “Mevlid-İ Nebi Haftasını İdrak Edildi “Peygamberimiz Ve Aile Temasıyla “Mevlid-İ Nebi Haftasını İdrak Edildi “Peygamberimiz Ve Aile Temasıyla “Mevlid-İ Nebi Haftasını İdrak Edildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.