Özçelik-İş Sendikası da fidan dikerek kampanyaya destek verdiler

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığının tüm Türkiye genelinde başlattığı 11 milyon fidan toprakla buluşuyor kampanyasına destek verdiler. 2019’un 11. ayında ve 11. gününde 11 milyon fidan dikilmesinin çok anlamlı olduğuna vurgu yapan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Bu gün bizler de İskenderun’da yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bu kampanyaya destek veriyoruz. Gelecek kuşaklarımız için fidan dikilmesi lazım. Bu bilincin halkımız arasında yaygınlaşmasını önemsiyoruz” dedi. Çankaya Mahallesinin üst tarafındaki boş araziye zeytin fidanları ekilirken, kampanyaya protokol üyeleri, öğrenciler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.

Özçelik-İş Sendikası da fidan dikerek kampanyaya destek verdiler Özçelik-İş Sendikası da fidan dikerek kampanyaya destek verdiler Özçelik-İş Sendikası da fidan dikerek kampanyaya destek verdiler Özçelik-İş Sendikası da fidan dikerek kampanyaya destek verdiler

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.