Başkan Fatih Tosyalı’dan Engelli Bireylere Akülü Araç Desteği

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”en büyük engel sevgisizliktir”dedi.
İskenderun’da her yaştan insanın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaları ile bilinen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kendisinden akülü engelli aracı isteyen engelli bireylerin isteğini yerine getirdi.

Başkan Fatih Tosyalı,”Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçeve Numune mahallesinde Melih Şimşek, Kocatepe Mahallesinde Fatma Aksoy ve Denizciler mahallemizde Şahin Kar , Çay Mahallesinde engelli Tuncay Kafadar ve yürümekte zorluk çeken Mediha Tiyek teyzemizi Fener caddesi üzerindeki evinde ziyaret ederek tekerlekli akülü araç taleplerini yerine getirdik. Rabbim tüm engelli vatandaşlarımıza şifa versin”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”imkanlar ölçüsünde engelli yardıma muhtaç vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz.İmkanlar ölçüsünde yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Engellilerimizin de toplum içerisinde rahatlıkla hareket etmeleri adına her zaman onlara destek veriyoruz. İnşallah, gücümüz nisbetinde engelli vatandaşlarımızın yanındayız”şeklinde konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı’dan Engelli Bireylere Akülü Araç Desteği Başkan Fatih Tosyalı’dan Engelli Bireylere Akülü Araç Desteği Başkan Fatih Tosyalı’dan Engelli Bireylere Akülü Araç Desteği Başkan Fatih Tosyalı’dan Engelli Bireylere Akülü Araç Desteği Başkan Fatih Tosyalı’dan Engelli Bireylere Akülü Araç Desteği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.