“İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA”

İskenderun yediden yetmişe ATA’sını manevi huzurunda andı. Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümü münasebetiyle tertip edilen çelenk sunma töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

10 Kasım 2019 günü saat: 09.00′ da Atatürk Anıtında icra edilen çelenk sunma töreninde; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ile İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunuldu.

Çelenk sunulmasını takiben Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve asil milletimizin selameti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin anısına iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak, istiklal marşımız coşkuyla okundu.

“İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA” “İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA” “İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA” “İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA” “İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA” “İSKENDERUN YEDİDEN YETMİŞE” “ATA’SININ MANEVİ HUZURUNDA”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.