Simi Organik 1. Yılını Kutladı

İskenderun’da Bir yıl önce Yasemin Çeliktürk tarafından kurulan Sertifikalı Organik ürün satışı yapan, Simi Organik 1. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen bir organizasyonla kutladı.

Kutlamaya katılan misafirlerin haricinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İskenderun Belediye Başkanı yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan da katıldı.

Kutlamada mevsim geçişlerinde insanların bağışıklık sistemini güçlendirmesi adına hazırlanan şerbet ve limonlu su dağıtılırken. Lezzetli atıştırmalıkların tadına bakılarak sertifikalı organik ürünler hakkında insanlar bilgilendirildi. Gelen misafirlerimize organik ürünlerin farkını anlayabilmesi adına sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Kurulan İşletmemizin asıl amacı insanları bilinçlendirerek Organik ürünler hakkında bilgi verirken, Organik ürünleri gönül rahatlığı ile tüketmeleri veya çocuklarına akıllarında şüphe bulunmadan sunabilmelerini sağlamaktır. Bu güven ortamını sağlamak için gelen tüm sorulara, sorunlara itina ile yaklaşarak organik üründe sertifikanın önemini vurgulayıp, yeri geldiğinde sorunlara diyetisyen Seher Begüm Bor ile birlikte ortak çalışma yürüterek yardımcı olmayı hedefliyor.

Hatay da Organik adı altında Sertifikasyon işlemini tamamlayıp, Hastalar içinde (Çölyak Hastaları, diyabet Hastaları, Diyet Ürünleri ) alternatif olanaklar sağlayan işletmemiz aklınızdaki sorunları yanıtlamak ve ürün yelpazesi hakkında bilgi vermek için sizleri bekliyor.

Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı Simi Organik 1. Yılını Kutladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.