Pis Çöp Kutusu Haberimizden Sonra Çöp Kutuları Yenilenmeye Başlandı

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI:ŞEHRİN TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin muhtelif yerlerinde ve ihtiyaç duyulan noktalar için alınan yeni çöp konteynerlerini inceledi.

Hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla yıpranmış konteynerlerin yenileriyle değiştirileceğini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Başkan Tosyalı,” Ayrıca vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak çöp konteyneri bulunmayan cadde ve sokaklara konteynerlerden yerleştirilecek. Bunların yanısıra taziye evlerimiz ve çadırlarımızda kullanmak üzere yeni masa ve sandalye teminini gerçekleştirdik. Halkımızın tüm taleplerini imkânlar ölçüsünde değerlendiriyor hemen uygulamaya geçiyoruz. İskenderun için çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Pis Çöp Kutusu Haberimizden Sonra Çöp Kutuları Yenilenmeye Başlandı Pis Çöp Kutusu Haberimizden Sonra Çöp Kutuları Yenilenmeye Başlandı Pis Çöp Kutusu Haberimizden Sonra Çöp Kutuları Yenilenmeye Başlandı

Önceki İçerikİskenderun’daki Tüm Odalardan Ortak Açıklama
Sonraki İçerikKAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.