Büyükşehirden Barış Pınarı Harekatı’ Na Kan Bağışı

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay işbirliği ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçik için kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.
Türkiye’de sınır güvenliğini sağlamak, bölgesel huzuru oluşturmak ve sürdürmek için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na birçok yerden destek verilirken bir destek de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.
Türkiye’nin sınırında oluşturulmaya çalışılan terörü yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda askerlerin tedavisinde de kullanılabilmesi için 14 Ekim Pazartesi günü HATMEK’te “Kan Ver Kahraman Ol, Bu Güce Sen de Destek Ol” sloganı altında kampanya başlatıldı.
Gerçekleştirilen kampanyada Başkan Savaş başta olmak üzere HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, yöneticiler ve gönüllü personeller kan verdi.
“UMARIM HİÇBİR ZAMAN NE ORDUMUZUN NE DE VATANDAŞLARIMIZIN KANA İHTİYACI OLMAZ”
Barış Pınarı Harekatı’na katılan tüm güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Savaş, “Bugün Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunmaktayız. Şu anda ordumuz sınır ötesinde bir operasyon yapmakta. İnsanlarımızın ne zaman kana ihtiyacı olacağını bilemeyiz. Bu nedenle bu iş için profesyonelce görev yapan, yıllardır ülkemizin ve sınır ötesinde birçok ülkenin ihtiyacı olduğu zaman kan stoklarıyla onlara destek veren Kızılay’ımıza biz de destek vermek istedik” dedi.
Başkan Savaş, yapılan anlamlı kampanyadan ötürü Türk Kızılay’ına ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Büyükşehirden Barış Pınarı Harekatı’ Na Kan Bağışı Büyükşehirden Barış Pınarı Harekatı’ Na Kan Bağışı Büyükşehirden Barış Pınarı Harekatı’ Na Kan Bağışı

Önceki İçerikBaşkan Güven, “Belediyeye Artık Servisle Geleceğim”
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Ekim Ayı Son Toplantısı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.