Op. Dr. Handan Özge Güzel Gelişim’de

İskenderun Gelişim Hastanesi uzman hekim kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Handan Özge Güzel, Gelişim Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başladı.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı alanında gerçekleştirdikleri uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Handan Özge Güzel, “Gebelik takibi ve doğum, yüksek riskli gebelikler, jinekolojik endoskopi (kapalı ameliyatlar), idrar kaçırma, kist, miyom, rahim alınma operasyonları, jinekolojik endokrinoloji ve infertilite (hormon bozuklukları ve kısırlık) tanı ve tedavilerini uygulamaya, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde devam edeceğiz” dedi.
Op. Dr. Handan Özge Güzel Kimdir?
1976, Antakya doğumlu Op. Dr. Handan Özge Güzel, 2000 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2001-2006 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda uzmanlığını tamamlayan Op. Dr. Handan Özge Güzel, 2007 -2008 yıllarında Birecik Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalıştı. 2009 – 2019 yılları arasında İskenderun Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görevini yürüten Op. Dr. Handan Özge Güzel, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.

Op. Dr. Handan Özge Güzel Gelişim’de

Önceki İçerikİskenderun’da Silahlı Çatışma
Sonraki İçerikHGC İskenderun Temsilciliğinden Emniyet Müdürüne Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.