Sağlıkta Gelişim, Gelişim’de Değişim Zamanı

Yüz binlerce insanın sağlığına vesile olan İskenderun Gelişim Hastanesi 14. yılını gururla geride bırakarak, emin adımlarla gelişmeye devam ediyor.

İskenderun Gelişim Hastanesi yapmış olduğu basın toplantısında; 
İskenderun’da kurulan İLK ÖZEL HASTANE kimliğiyle, 15 Mart 2005 yılında çıktığımız yola ilk günkü heyecanımızla devam ediyor, sizlerle büyüyoruz.
Toplam 17 bin metre kare kapalı alan ve 206 yatak kapasitesine sahip hastanemizde; yılda ortalama 10 bin ameliyat ve 300 bin poliklinik hizmeti vererek ve 20 bin yatan hasta karşılayarak, 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz.
‘SAĞLIKTA GELİŞİM ZAMANI’ sloganıyla, ileri teknoloji ve deneyimli uzman kadromuzla birlikte, 14 yıldan bu yana uluslararası standartlarda hizmet sunarak, sağlık sektöründe önemli gelişmelere ve yeniliklere imza atmaya devam ediyoruz.
58’i hekim, 629 personelle sağlık alanında gelişmeye devam ederken; vatandaşlarımızın şehir dışına gitmelerine gerek kalmadan, bize güvenmeleri ve bizi tercih etmeleri, en büyük gurur kaynağımız olmuştur. İskenderun Gelişim Hastanesi Ailesi olarak; hastalarımıza en iyi tanı ve tedavi hizmetlerini sunmak, hastalarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini arttırmak, bizim için çok değerlidir.

Onkoloji Merkezi, Obezite Merkezi, Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi gibi özellikli birimleriyle sağlık sektöründe ulusal düzeyde hizmet veren hastanemiz; Şubat 2017’den bu yana, Başkent Üniversitesi ile Radyoterapi konusundaki işbirliğinin ardından, modern ışın tedavisi uygulamalarına devam etmektedir. Büyük bir öneme sahip Onkoloji Merkezimiz; teknolojik alt yapısı, uzman ve deneyimli kadrosuyla, bölgenin ihtiyacına tam olarak cevap verecek konumdadır.

Yine bünyemizde, çağın en büyük sorunlarından olan obeziteyle mücadele kapsamında, ‘Obezite Cerrahisi Merkezi’ kurulmuştur. Merkezimizin ameliyathanesinde kullanılan üst düzey Full HD Laparoskopik Sistemle; alanında uzman hekim, diyetisyen, psikoloğun yer aldığı ekibimizle, kaliteden ödün vermeden sağlık hizmeti sunmaya gayret ediyoruz.
2012 yılında kurulmuş olan ve ulusal düzeyde başarılar sağladığımız Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezimizde, uzman ve akademik kariyere sahip hekimlerin ulusal çapta gerçekleştirdiği operasyonlarla, unvanımızı üst noktalara taşımaya devam ediyoruz. 8 Mart 2012 yılında kurulan Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezimizin gelişmiş teknolojilerle donatılmış KVC ameliyathanesinde, yaklaşık 3317 ameliyat başarıyla gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Radyoloji Ünitemize dâhil ettiğimiz ve Türkiye’de sayılı hastanelerde bulunan 384 Kesitli Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazıyla, ‘Sanal Anjiyo’ hizmeti sunulmaya başlanmıştır. 2013 yılından bu yana da anjiyo laboratuvarımızda yaklaşık 12 bin anjiyo uygulaması gerçekleştirilmiştir. Hastalarımıza en iyi tanı ve tedavi hizmeti sunarak, yaşam kalitelerini yükseltmek, bizim için her şeyin üzerindedir.

Her türlü görüntüleme, teşhis, tedavi ve cerrahi operasyon imkânı sunduğumuz hastanemizde; kendi alanında isim yapmış önemli hocalarımızı bünyemize katmaya devam ederek, hasta odaklı hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. İleri teknolojiyle donatılmış 7 adet yeni ameliyathaneyi, sene sonuna kadar hizmete sunmayı planlıyor, yatırımlarımıza ara vermeden yolumuza devam ediyoruz. Yine, Sağlık Bakanlığı’ndan onayı alınmış olan 83 adet yatak kapasitesini bünyemize dâhil ederek, bu sayıyı 300’e tamamlamayı planlıyoruz.

2020 yılı sonuna kadar, Üniversite Hastaneleri gibi 3. Basamak düzeyde vereceğimiz hizmetlerle, ‘Gelişimde Öncü’ olmaya devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

Sağlıkta Gelişim, Gelişim’de Değişim Zamanı Sağlıkta Gelişim, Gelişim’de Değişim Zamanı Sağlıkta Gelişim, Gelişim’de Değişim Zamanı Sağlıkta Gelişim, Gelişim’de Değişim Zamanı

Önceki İçerikCumhurbaşkanı Erdoğan : Barış Pınarı Harekatı Başladı
Sonraki İçerikBüyükşehir Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.