Dünya Yürüyüş Etkinlikleri Gerçekleştirildi

“4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü” dolayısıyla Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi tarafından Atatürk Parkında düzenlenen yürüyüş etkinliğine Hatay Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ,İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelleri, Diyabet Vakfı Hatay Şubesi ile vatandaşlar destek verdi.
Hatay Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Özdoğan basına yaptığı konuşmasında fiziksel aktivitenin ruhsal ve bedensel sağlık açısından önemli olduğunu , kronik hastalıklarda risk faktörleri arasında hareketsizliğin yattığı, erişkinlerin haftada 150 dakikalık orta şiddette egzersiz yapmalarının sağlık açısından önemli olduğu gibi konularda bilgi verdi.

Dünya Yürüyüş Etkinlikleri Gerçekleştirildi Dünya Yürüyüş Etkinlikleri Gerçekleştirildi Dünya Yürüyüş Etkinlikleri Gerçekleştirildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.