KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Hatay mutfağının en özel lezzetlerini menüsünde barındıran ve hayata geçirdiği projelerle şehrin sosyal yaşamına renk katan UNESCO Hatay Gastronomi Evi renkli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı.

Antakya usulü kısır yarışmasına ev sahipliği yapan Gastronomi Evi’nde katılımcılar hünerlerini sergilerken keyifli dakikalar yaşadı.

Yapılan birbirinden lezzetli kısırlar jürinin beğenisine sunulurken en güzel üç kısırı yapan yarışmacılar ödüllerin sahibi oldu.

Yarışma sonunda düşüncelerini paylaşan Jüri Başkanı Süheyl Budak, tattıkları tüm kısırların tadının farklı olduğunu ve hepsinin ayrı ayrı lezzetli olduğunu belirtti ve katılan tüm yarışmacılara teşekkür etti.

KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU KISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinden İşçi Personeline İkramiye
Sonraki İçerikMEYDAN MAHALLESİ’NDE ÇÖKEN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.