Hatsu ; İskenderun Güzelçay Mahallesi’ndeki Su Sorunu Çözüldü

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), oluşan arızalara ve sorunlara hızlı bir şekilde yapılan müdahaleler sayesinde kalıcı çözümler geliştirildiğini duyurdu.

Vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen şikâyetlerin koordineli bir şekilde gerekli birimlere iletildiğini belirten Genel Müdürlük, her geçen gün müdahale sürecinin hızlandırıldığını vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin devam ettiğini açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Güzelçay Mahallesi’nde ki ana içme suyu şebekesinde oluşan arızaya gece saatlerine kadar 3 gün boyunca tespit ve müdahale çalışması yapan HATSU ekipleri, ana şebekede kaçak bulunan 2 bölgeyi tespit ettikten 100’lük çelik boru ile 12 metre hat döşeyerek sorunu giderdi.

Yaşam kaynağımız olan suyun israf edilmemesi için ve su kaybının önlenmesi amacıyla mücadele verildiğini bildiren İdare, ayrıca eskiyerek deforme olan, paslanan ve toprakla tıkanan hatları yenilemek için çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Hatsu ; İskenderun Güzelçay Mahallesi’ndeki Su Sorunu Çözüldü Hatsu ; İskenderun Güzelçay Mahallesi’ndeki Su Sorunu Çözüldü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.