İskenderun Belediyesi Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

İskenderun Belediyesi, 14 Eylül Cumartesi Günü düzenleyeceği doğa yürüyüşü ile İskenderunluları şehrin stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkaracak.
Amanos Dağı’nın tertemiz havasında, çam ormanları arasında yapılacak yürüyüşe dileyen herkes katılabilecek.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen etkinlik ile yaptığı açıklamada,” İskenderun Belediyesi Doğa Yürüyüşü etkinliği 14 Eylül Cumartesi günü sabah yapılacaktır. Katılmak isteyen hemşerilerimiz telefonla kayıtlarını yaptırabilirler. Buluşma Yerimiz İskenderun Belediyesi önünde 14 Eylül Cumartesi günü sabah 09.00’da olacaktır. Yürüyüş alanına ücretsiz servis kalkacak olup etkinlik sonrasında soğuk sandviç ve çay ikramı olacaktır.
Kayıt ve bilgi almak için vatandaşlarımız 0326 613 49 86 numaralı telefondan Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü personelimizden bilgi alabilirler” dedi.

Başkan Tosyalı,” Parkurumuz Yamaç Paraşütü tepesi kocadüz mevkiinde başlayarak, orman yolundan 5 km ilerleyerek Akçay Mevkii yangın havuzunda son bulacaktır. Amacımız, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla doğa yürüyüşü düzenlemektir. Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Vatandaşlarımızı ayrıca spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

İskenderun Belediyesi Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

Önceki İçerikİSTE’de Kalite Yönetimi Semineri Düzenlendi
Sonraki İçerik‘Kadın Eli Semt Pazarı’nın İkincisi Karaağaçta Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.