Op. Dr. Halil Mert Bahadır Gelişim Ailesine Katıldı

İskenderun Gelişim Hastanesi, uzman hekim kadrosuna bir yeni hekim daha ekledi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Halil Mert Bahadır, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Op. Dr. Halil Mert Bahadır, “Genel Cerrahi Bölümü dâhilinde; laparoskopik (kapalı cerrahi) girişimler, tiroid cerrahisi, meme cerrahisi, yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsaklar, makat hastalıkları (hemoroid), karaciğer, pankreas, safra kesesi ve safra yolları, fıtık cerrahisi, kanser cerrahisi, obezite cerrahisi ve endoskopik girişimleri Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
Op. Dr. Halil Mert Bahadır Kimdir?
1982, Adana doğumlu olan Op. Dr. Halil Mert Bahadır, 2006 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İki yıl Erzurum’da pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamlayan Op. Dr. Bahadır, 2009-2014 yılları arasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden uzmanlığını aldı. 2014 tarihinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak Erzin Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Op. Dr. Halil Mert Bahadır, 2019 Eylül ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

Op. Dr. Halil Mert Bahadır Gelişim Ailesine Katıldı

Önceki İçerik3.’üncü Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Sempozyumu’na Ev Sahipliği Yaptı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Led Aydınlatlama Açılış Törenine Tüm Halkımız Davetlidir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.