İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Led Aydınlatlama Açılış Törenine Tüm Halkımız Davetlidir

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sahil iskele 1.etap led aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, iskelede gerçekleştirilecek olan açılış törenine tüm İskenderun halkını davet etti.
İskenderun İskelesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışması kapsamında hizmete girecek ‘Led Aydınlatma’ için çağrıda bulunan Başkan Fatih Tosyalı, gerçekleşecek konserin davetini de yaptı.
1.etabı tamamlanan ve sahile ışıl ışıl bir görüntü kazandıran görsel ve dekoratif aydınlatma çalışmalarının, özellikle iskele ve anıt alanına daha estetik bir görüntü kazandırdığını ifade eden Tosyalı, ışıklandırma çalışmasıyla ortaya çıkan tablonun çok beğenileceğini ifade etti.
İskenderunluları, 10 Eylül Salı günü, iskelede saat 20.00’de, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın katılımıyla yapılacak olan açılış törenine ve Fuat İnan konserine davet eden Tosyalı, açılışın görsel bir şölene dönüşeceğini söyledi.

Başkan Fatih Tosyalı “amacımız hem iskeleyi ve anıt çevresini aydınlatmak hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmaktı. Yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Etap etap sahil boyunca çalışmalar devam edecek” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Led Aydınlatlama Açılış Törenine Tüm Halkımız Davetlidir

Önceki İçerikOp. Dr. Halil Mert Bahadır Gelişim Ailesine Katıldı
Sonraki İçerikHatay Emniyet Müdürü Trafik Kazası Geçirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.