“Şekere Deresi” 40 Yıl Sonra Islah Edildi

Arsuz Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliği ile 40 yılı aşkın temizlenmeyen Şekere Deresi’nde ıslah çalışmaları tamamlandı.
Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve DSİ işbirliği ile Şekere Deresi ıslahı ve 45 evler, Nardüzü arasındaki güzergâhın temizlenmesi işlemi sona erdi. 40 yılı aşkın bir süredir özellikle Şekere Deresinin ıslahının gerçekleşmediğini belirten Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, “Arsuz Belediyemiz ve Devlet Su İşleri 63. Şube işbirliği ile Şekere Deresinde gerçekleştirdiğimiz ıslah ve temizlik çalışmalarında sona geldik. Özellikle halkımızın sağlığı ve güvenliği için, derelerin ıslahı konusunda çalışmalarımız ilçe genelinde devam etmektedir. Dereye akıtılan atıklarla ilgili gerekli çalışmalar yapılıp, altyapıya bağlanarak büyük bir sorun çözülmüş olacak. Bir başka yer olan Nardüzü Mahallemiz ve 45 Evler arasındaki güzergâh da yine aynı şekilde temizlendi. Başta DSİ 63. Şube Koordinatörü Hüseyin Murat olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

“Şekere Deresi” 40 Yıl Sonra Islah Edildi “Şekere Deresi” 40 Yıl Sonra Islah Edildi “Şekere Deresi” 40 Yıl Sonra Islah Edildi

Önceki İçerikKırıkhan Devlet Hastanesi’ne “Anne Dostu Hastane Ünvanı”
Sonraki İçerikSigorta Acenteleri Kurultayı Ankara’da yoğun katılımla gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.