Belen Belediyesine Ait Sosyal Tesislerde Çay, Kahve Bedava

Şehit, Gazi ve Ailelerine, 65 Yaş Üstü Vatandaşlara, Belediyeye Ait Sosyal Tesislerde Çay, Kahve Bedava.
Belen Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısında aldığı kararla, Şehit, Gazi ailelerine ve 65 yaş üstü vatandaşlara, Belen Belediyesine ait sosyal tesislerde içtikleri çay ve kahve için ücret ödenmemesine karar verdi.
Sosyal belediyecilik anlamında birbiri ardına çalışmaları hayata geçiren Belen Belediyesi bu kararı ile yaşlıların, şehit yakınlarının ve halkın teveccühünü kazanmış olacak.
Konu ile ilgili değerlendirme yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Belediye meclis üyelerini oy birliği ile aldığı karardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ülke için kanını hiç düşünmeden vatan toprağına feda eden ve bu uğurda toprağa düşen Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz bizim için kutsaldır. Onlara minnet ve şükran borçluyuz. Öte yandan yaşlılarımıza sahip çıkma ve onları onurlandırma adına sosyal tesislerimizde çay, kahve artık ikramımız olacak, yaşlılarımıza saygı göstermek, önem vermek ve daha güzel şartlarda yaşamlarını idame ettirmelerini sağlamak, yerel idareciler olarak bizlere önemli görevler yüklemektedir.” İfadelerini kullandı.

Belen Belediyesine Ait Sosyal Tesislerde Çay, Kahve Bedava

Önceki İçerikHbb 2. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne Katılacak
Sonraki İçerikDenizcilik Eğitimine Başlama Yarışı!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.