Yıldırımtepe Ve Gültepe’ye Sosyal Tesisler Yapılacak

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Yıldırımtepe ve Gültepe mahallelerine farklı sosyal tesisler yapılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Yıldırımtepe ve Gültepe Mahallesinde İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Yıldırımtepe Muhtarımız Veli Demircan ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldi.

Yıldırımtepe Mahallesi bulunan muhtarlık yanındaki boş arazide yapılması planlanan projeleri yerlerinde incelemelerde bulunduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Bu alana tüm bölgeye hitap edecek sanayi tarafına geçiş için bir köprü,yürüyüş yolu,çok amaçlı park,sosyal tesisler ve okul yapımı için çalışma içerisindeyiz.Bu konuda mahalle halkı muhtarlarımız ile bir araya gelerek talep ,öneri ve istekleri dinledik.Bilindiği üzere bunların hepsi bir süreç.Yapmış olduğumuz tüm çalışmaları ortak akıl yapıyoruz”dedi.
GÜLTEPE’YE SEYİR TERASI
Gültepe Mahallesinden geçen otoban kenarında yapılması planlanan seyir terası projesi yerinde de incelemelerde bulunduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Bu bölgede belediye olarak bir takım projeleri hayata geçireceğiz.Ayrıca Gültepe’de belli bölgelere mobese sistemi kurulması için çalışma başlattık.Halkımızın isteklerini bir bir yerine getiriyoruz.Bölgede bulunan uzun yılladır kullanılmayan tehlike ve emniyet açısından riskli olan metruk binalarda tespit ediliyor. Herşey İskenderun için”şeklinde konuştu.

Yıldırımtepe Ve Gültepe’ye Sosyal Tesisler Yapılacak Yıldırımtepe Ve Gültepe’ye Sosyal Tesisler Yapılacak

Önceki İçerikİskenderun’da Zafer Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak
Sonraki İçerikHatay Turizm ve Gastronomi Günleri bilgilendirme Toplantısı İTSO’da Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.