Avcılarsuyu’na 400 Kişilik Yeni Camii Yapılıyor

Avcılarsuyu Sırataşlar Mahallesinde Yaklaşık 360 metrekare alana yapılacak olan 400 kişilik Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Törene kaymakam Musa SARI nın yanı sıra Arsuz Belediye Başkanı Asaf GÜVEN, İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI ,kurum müdürlerimiz , mahalle muhtarlarımız ve çok sayıda vatandaş katıldı .
İlçe Müftümüz Mehmet ÇINAR tarafından açılış duası edildi ve kurban kesildi.
Konuşmasında caminin en geç 2020 yılı ramazan ayına yetiştirilmesinin planlandığını belirten Kaymakam Musa SARI bu hayır işlerinin gerçekleşmesinde öncülük eden ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti “
Arsuz Beledeye Başkanı Asaf GÜVEN ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI hayırlı olsun konuşmalarında camii’nin yapımında hertürlü desteği vereceklerini belirttiler.
Açılış konuşmaları ve Kurban kesiminden sonra Kaymakam Musa SARI , belediye Başkanı Asaf GÜVEN ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI temel atma törenini vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiler.

Avcılarsuyu’na 400 Kişilik Yeni Camii Yapılıyor Avcılarsuyu’na 400 Kişilik Yeni Camii Yapılıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.