İskenderun’da Protokol Halk İle Bayramlaştı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı dolayısı ile resmi bayramlaşma programına katılarak, protokol üyeleri ve halkla bayramlaştı.
İskenderun’da bayramlaşma, İskenderun belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleşti.
Bayramlaşma törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Programda ilk önce protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, tebrikleri kabul ettiler. Ardından, protokol üyeleri, vatandaşları yanına giderek, hem sohbet ettiler, hem de bayramlarını tebrik ettiler.
Düzenlenen bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kurban Bayramı dolayısı ile belediyemizin sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldık. Çok değerli protokol üyelerimiz ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek bayramlarını kutladık. Kurban Bayramı’nın kentimize, ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim “dedi.
Geleneksel bayram buluşması; sevinç ve coşkuyla icra edilerek halk ile devlet ricali buluşmasının en güzel örneği sergilendi.
Her dinden, her mezhepten ve her görüşten insanımızın bayram coşkusuna ortak olması, İlçemizde yüzlerce yıldır var olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İskenderun’da Protokol Halk İle Bayramlaştı İskenderun’da Protokol Halk İle Bayramlaştı İskenderun’da Protokol Halk İle Bayramlaştı İskenderun’da Protokol Halk İle Bayramlaştı

Önceki İçerikSokullu Mehmet Paşa Külliyesinde Bayramlaşma Programı
Sonraki İçerikBaşkan Fatih Tosyalı Ak Parti’deki Bayramlaşma Törenine Katıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.