Başka Fatih Tosyalı Şehitlik Ziyaretine Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı arefesinde, şehitlik ziyaretine katıldı.
Şehitlerin kabrine karanfil bırakarak, dua eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehit ailelerinin acısını paylaştı.
Karaağaç Asri Mezarlık’taki şehitlik ziyaretine, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Askeri Erkan, Şehit Aileleri veGaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehitlikteki törende ilk olarak saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okundu ve ardından İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci tarafından dua okundu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve diğer protokol üyeleri, şehitlikte, şehitlerin kabrine karanfil bıraktı ve ailelerin Ramazan Bayramını kutladı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehit aileleriyle yakından ilgilendi.
İskenderun Belediyesi’nce halkımızın mezarlık ziyaretleri için karşılıklı ücretsiz otobüs seferleri de düzenlendi.

Başka Fatih Tosyalı Şehitlik Ziyaretine Katıldı Başka Fatih Tosyalı Şehitlik Ziyaretine Katıldı Başka Fatih Tosyalı Şehitlik Ziyaretine Katıldı

Önceki İçerikBaşkan Fatih Tosyalı Ak Parti’deki Bayramlaşma Törenine Katıldı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Tosyalı Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.