İskenderun Belediyesinden Yaşlıların Evinde Bayram Temizliği

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, engelli, yaşlı ve evde tek başına yaşayan vatandaşların evlerini bayram öncesi temizliyor.

ilçe genelinde yaşlı ,hasta ve engelli vatandaşların evini rutin olarak temizleyen İskenderun Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız verdi.
Bayrama sayılı günler kala yaşlı vatandaşların evinde çalışan temizlik ekipleri, yaşlı ve hasta vatandaşların evlerinin genel temizliğini yapıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Yaşı ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı oluyoruz, onlara sahip çıkıyoruz. Şimdi de bayram öncesi yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın evlerinin genel temizliğine hız verdik. vatandaşlarımızın mutlu olması için sosyal belediyecilik anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz .Bayramları şimdiden kutlu olsun ” dedi.

İskenderun Belediyesinden Yaşlıların Evinde Bayram Temizliği İskenderun Belediyesinden Yaşlıların Evinde Bayram Temizliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.