İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent esnafı ve temizlik personeli ile kahvaltıda buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent esnafı ve temizlik personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek, şehirdeki sorunlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte sabah saatlerinde boyacılar parkında esnaflar ile bir araya gelerek çay-simit eşliğinde kahvaltı yaptı
Başkan Fatih Tosyalı,” Kıymetli esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın talep öneri ve isteklerini dinledik. Sık sık halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Burada göreve başladığımız ilk günden itibaren her şeyin en güzeline layık olan sevgili hemşerilerimize hizmet etme noktasında gayretli olmaya çalışıyoruz. Her zaman bizi destekleyip yanımızda olan esnafımıza da müteşekkiriz” dedi.
Programda esnaflarla sohbet eden Başkan Tosyalı, İskenderun’da yapılacak hizmetler ile ilgili bilgi vererek, esnafların görüş ve önerilerini dinledi.
Boyacılar parkı esnafı ve vatandaşlar ise ilçede sık sık esnaf ve vatandaşların yanında olduğu için Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini sundu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent esnafı ve temizlik personeli ile kahvaltıda buluştu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent esnafı ve temizlik personeli ile kahvaltıda buluştu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent esnafı ve temizlik personeli ile kahvaltıda buluştu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent esnafı ve temizlik personeli ile kahvaltıda buluştu

Önceki İçerikBaşkan Tosyalı Ve Milletvekili Özel’den Esnaf Ziyareti
Sonraki İçerikHatay’da 1 Haftada 4.244 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.