Belen’de Heyelandan Zarar Gören Su Kaynağı Temizlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yüksek kesimlerde oluşan heyelan ve sel nedeniyle içme suyu hatlarında oluşan sıkıntıları gidermeye devam ediyor.
Olumsuz hava koşullarının dağlık bölgelerde bulunan su gözlerinden mahallelere iletilmesi sırada kullanılan boruların tahrip olmasına neden olduğunu bildiren Genel Müdürlük, Belen ilçesinde geçtiğimiz günlerde aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldiğini ve dağlık kesimlerde zarar gören içme suyu hatları ile su kaynaklarının zor şartlar altında ekipler tarafından yenilendiğini açıkladı.
Belen ilçesine bağlı Kıcı Mahallesi’nde yapılan çalışma hakkında bilgi veren İdare, Fenk Mevkiinde bulunan su kaynaklarının ve içme suyu hattının parçalanması ile oluşan su sorununu gidermek amacıyla su kaynağında temizlik yapıldığını ve arızalanan içme suyu hattının onarıldığını kaydetti.

Belen’de Heyelandan Zarar Gören Su Kaynağı Temizlendi Belen’de Heyelandan Zarar Gören Su Kaynağı Temizlendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.