MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüz binlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım yepyeni festivali MilyonFest Arsuz’de Şebnem Ferah coşkusu vardı. Coşkulu bir ‘Hoşgeldiniz’ konuşması ile konserine başlayan Şebnem Ferah; ‘Festivalin başından beri bütün müzisyen arkadaşlarımızın şarkılarına erken saatlerden itibaren büyük bir katılım gösterdiniz. Şekerle mi yıkandınız bilmiyorum ama çok tatlısınız! Uzun zamandır böyle bir şey görmedim. Hepinizin ellerine ayaklarına sağlık… İyi ki geldiniz. Umarım size sizin güzelliğiniz kadar güzel bir konser çalabiliriz.’ dedi. Sanatçıya Hatay’ın doğa harikası ilçesi Arsuz Gözcüler Plajı’nı dolduran 30 bin kişilik dev koro eşlik etti. Yüzdeyüz Müzik ve Eğlenceyle, Redbull katkılarıyla düzenlenen festivalin; üçüncü gününde YÖKŞ, Pera, Umut Kuzey, Feridun Düzağaç ve Emre Aydın’da sahne aldı. Festivalin dördüncü ve son gününde Ümit Olgun ve Paryalar (Keşif Sahnesi), The Away Days, Can Gox, Pamela, Cem Adrian, Selda Bağcan ve Duman sahne alacak.

MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu MilyonFest Hatay’da Şebnem Ferah Coşkusu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.