MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi

Milyon Yapım’ın yepyeni festivali MilyonFest Arsuz sona erdi.

Yoğun katılımla başlayan ve hergün katlanarak artan katılım festivalin gelenekselleşeceğinin sinyallerini verdi.

Başta Hatay ve İskenderun olmak üzere bölgenin diğer şehirlerinden gelen gençler festivale sahip çıkarak büyük ilgi gösterdiler.

Festivalin son gününün kapanışını usta sanatçı Selda Bağcan ve ülkemizin en iyi rock gruplarının başında gelen Duman yaptı.

Yüzdeyüz Müzik ve Eğlenceyle, Redbull katkılarıyla düzenlenen festival Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Tarihi, turizmi ve kültürel değerleri ile ön plana çıkan Arsuz’da yapılan MilyonFest Arsuz; Umut Kuzey öncülüğünde, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi katkılarıyla gerçekleşti.

MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona ErdiMilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona ErdiMilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi MilyonFest Arsuz Selda Bağcan’ın Davul ve Zurna Performansıyla Sona Erdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.