“AÇIK KAPI/MİLLETİN KAPISI BÜROSU HİZMETE GİRDİ”

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından, vatandaşlarımız ile en üst düzeyde iletişimin kurulması, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi amacıyla oluşturulan AÇIK KAPI uygulamasının İlçemizdeki bürosu hizmete başlamıştır.

Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi Kaymakamlık Hizmet Binası Zemin Kat İskenderun/HATAY adresinde oluşturulan AÇIK KAPI bürosunda; Kaymakamlık, Belediye ve Sosyal Hizmet Merkezi temsilcilerinden oluşmak suretiyle vatandaş diyaloğu iyi olan ve sorun çözme yeteneğine sahip 3 personel görevlendirilmiş olup, ayrıca söz konusu personellerimiz İçişleri Bakanlığı tarafından da eğitime tabi tutulmuşlardır.

16 Temmuz 2019 Salı günü itibariyle hizmete başlayan AÇIK KAPI bürosu marifetiyle; Vatandaşlarımızın yüz yüze, web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilmesi mümkün kılınmıştır. Vatandaşlarımızca gerçekleştirilen başvurular elektronik sisteme kaydedilmek suretiyle ilgili/yetkili birimlere yönlendirilmesi sağlanmakta ve mümkün olan en kısa sürede şikâyet/taleplerin sonuçlandırılması için gayret gösterilmektedir. Vatandaşlarımız sürecin her aşamasını, başvuru numarasıyla internet üzerinden ve mobil telefonuyla takip edebilmesi mümkündür.

“AÇIK KAPI/MİLLETİN KAPISI BÜROSU HİZMETE GİRDİ” “AÇIK KAPI/MİLLETİN KAPISI BÜROSU HİZMETE GİRDİ”

Önceki İçerikTEMİZLİK ENGELLİ İMANSIZLAR…
Sonraki İçerikBelediye Başkanı Fatih Tosyalı: Kentimize Kalıcı Eserler Kazandıracağız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.