Gazeteciler 15 Temmuz’da Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Alın teri ile çalıştılar

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde alın teri ile görev yapan Gazeteci meslektaşlarımızı da tebrik etmemiz lazım. 15 Temmuz Akşamı Atatürk Anıt alanında toplanan Protokol ve Halk Ellerinde Türk Bayrakları ile Birlik ve beraberlik örneği sergilediler.

Tabi bu coşkuda en anlamlı fotoğrafları çekmek ve kamuoyu ile paylaşmak isteyen Gazeteci arkadaşlarım ve meslektaşlarım da bu işte en çok takdir edilecekler arasında olmalı diye düşünüyorum. Alın Teri ile çalışan meslektaşlarım ile birlikte ben de gece boyunca en güzel kareleri çekebilmek için yoğun çaba sarf ettim. Birde bu açıdan olayın görülmesini istiyorum. Bu anlamlı gecede Meslektaşlarımı en güzel kareleri çekerken görüntüledim. Objektifimden farklı enstantaneler.

HABER: MÜRSEL SEHER

Gazeteciler 15 Temmuz’da Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Alın teri ile çalıştılar Gazeteciler 15 Temmuz’da Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Alın teri ile çalıştılar Gazeteciler 15 Temmuz’da Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Alın teri ile çalıştılar Gazeteciler 15 Temmuz’da Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Alın teri ile çalıştılar

Önceki İçerikKanserin En Önemli Sebebi “Açıklandı”
Sonraki İçerikYüzyılın İhaneti 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutmayacağız Ve Unutturmayacağız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.