İskenderun´Da Kurban Satış Yeri Belirlendi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ağır bakım ve ilçe tarım müdürlüğü arasındaki boş arazinin kurban satış alanı olarak belirlendiğini açıkladı.
İskenderun Belediyesi ekiplerinin kurban satış alanı olarak belirlenen alanda zemin düzenleme çalışması yaptığını ifada eden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, alanda trafik önlemlerinin de alınacağını kaydetti.
DÜZENLİ, TEMİZ BİR ALAN OLUŞTURULACAK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kurban Bayramına kısa bir süre kaldı. Belediye olarak halkın rahatlıkla kurbanlıklarını alabilmelerini sağlamak amacı ile kurban satış alanını belirlendi. Satış alanında zemin düzenleme çalışmalarına belediye olarak başladık. Başlatılan çalışmaların bitiminden sonra vatandaşlar daha düzenli bir yerde kurban alımı yapabilecek “dedi.
TRAFİK YOĞUNLUĞUNA TEDBİR ALINACAK
Bölgede olması muhtemel trafik yoğunluğu için de tedbir alınacağını belirten Başkan Tosyalı,” Bu konuda zabıta ekipleri ile emniyet görevlilerimiz iletişim halinde. Alan içerisindeki satış yerleri de çizilerek numaralandırılacak. Sahanın su giderleri ve diğer temizlik ile ilgili işlemler temizlik işleri müdürlüğümüz tarafından takip edilecek. Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir kurbanlık alışverişi yaparak geçirmesini sağlamak” açıklamasını yaptı.

İskenderun´Da Kurban Satış Yeri Belirlendi İskenderun´Da Kurban Satış Yeri Belirlendi

Önceki İçerikÇocuklarda İshale Dikkat!
Sonraki İçerikİskenderun’daki Terfi İstasyonları Bakımdan Geçiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.