Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu

İskenderun Belediyesi tarafından 5 Temmuz Kültür,Sanat ve Turizm festivali kutlama etkinlikleri kapsamında Derya Uluğ konseri düzenlendi.
İskenderun Atatürk Anıt alanında gerçekleşen Derya Uluğ konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İskenderunlular yaklaşık 2 saat süren konser boyunca Derya Uluğ’un seslendirdiği şarkılara eşlik etti.
Havai fişek gösterisi ile de renklenen konserde Derya Uluğ, konserde sevilen şarkılarını seslendirdirken vatandaşlar ise festival coşkusunu doyasıya yaşadı.
Derya Uluğ İskenderun’da olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek konserin düzenlenmesinde emeği geçen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti ve vatandaşların 5 Temmuz Kurtuluş bayramını kutladı.
Konsere yoğun ilgi gösteren İskenderunlular cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti.
Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu Derya Uluğ konseri ile 5 Temmuz Kutlamaları Son Buldu

 

Önceki İçerikİsmini kalesinden alan köy, Bakras adını tekrar istiyor
Sonraki İçerikGüzelmansur iade edilen ihraç gıdaları Meclis gündemine taşıdı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.