İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı

Türk ordusunun Hatay topraklarına İskenderun’dan girişinin 81. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Kurtuluş bayramı nedeni ile Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Polat Kara, Garnizon Komutanı ve 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sundular.
Çelenklerin sunulması ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.

İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı

Kortej yürüyüşü,spor müsabakaları konserler ve muhteşem havai fişek gösterileriyle etkinlik son buldu.

İskenderun Kültür ve Turizm festivali etkinliklerinde İskenderunlu sanatçı Soydan Soydaş Konser verdi.Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Bülent Serttaş izleyenleri coşturdu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun halkının gücünü ortaya koyduğu 5 Temmuz günü cesaretin azmin iradenin ve kahramanlığın timsali ve tarihi belgesi olmuştur. O gün umudunu ve özgüvenini tazeleyen halkımız varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bugünde hep birlikte milletçe gelecek hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlerken devraldığımız değerli mirası aynı yüksek ruh ve bilinçle koruyor birlik ve beraberliğimiz içinde yaşama beraberliğimizi devam ettiriyoruz.dedi.

İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı

İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı

İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladıİskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladıİskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladıİskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı İskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladıİskenderun Uzun Bir Aradan Sonra 5 Temmuz Festivalini Kutladı

Önceki İçerikCumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan , ‘Araçta bomba olduğu belli’ dedi
Sonraki İçerikHatay Valiliğinden, Milletvekili Suzan ŞAHİN Açıklaması
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.