Arsuzfest Başladı

Arsuz Belediyesi ve Arsuz Kaymakamlığının ortak düzenlediği ve 3 gün devam edecek olan “Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali” büyük bir coşku ile başladı.

“Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali ”ne Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk gününde, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İlçe Protokolü ile birlikte festival alanında yer alan stantları gezdi.

Arsuz’un önemli tatil kentlerinden biri olduğunu belirten Başkan Güven, “ Arsuz’un önemi, şimdiye kadar çok fazla kavranmamış, tanınmamıştı. Hak ettiği yerde olmadığını hepimiz biliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız Arsuz’un hak ettiği yerlere gelmesi ve daha çok tanınması adına olacaktır. Özellikle kaymakamlığımız ile birlikte çalışarak, birlikte hareket ederek Arsuz’a her türlü etkinliği getirmeye çalışıyoruz. Bu etkinlikleri arttırarak ve sizlerin de düşüncelerinizi, fikirlerinizi, projelerinizi bize sunduğunuzda daha önemli başarılar elde edeceğiz. Sizlere iyi eğlenceler diliyor saygılar sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu yıl üç festivalin olacağını belirten Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “ Yıldızlar geçidi olacak festivalimiz önümüzdeki ay sizleri bekliyor. Biz belediyemiz ve tüm kurumlarımızla işbirliği halinde, Arsuz halkının hizmetinde olduk ve her zaman olmaya devam edeceğiz. Bu güzel programda emeği geçen başta belediye başkanımız ve ekibine, görev alan arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gündüzleri etkinlikler akşamları konserler bizleri bekliyor. Sizlere eğlence dolu, tutku dolu, adrenalin dolu saatler diliyorum,” şeklinde konuştu. Ardından sahne alan yerel sanatçılar, dj performansları ve gecenin sonunda yakılan kamp ateşi ile gece boyu eğlence devam etti.

Arsuzfest Başladı Arsuzfest Başladı Arsuzfest Başladı Arsuzfest Başladı Arsuzfest Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.