İskenderun’da Asfalt YAMA Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri asfalt şantiyesinde üretilen asfalt ile kent genelinde çeşitli nedenlerle bozulan yollarda asfalt yama çalışması yapıyor.

Ekipler yolların bozuk bölümlerini sıcak asfaltla kaplarken onarım çalışmalarını Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Keskin yerinde takip edip denetimde bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde bozulan yolların onarılacağını belirterek,” İskenderun Belediyesi olarak sorumluluk sahamızda bulunan bazı yollarda meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. “dedi.

Başkan Tosyalı,” önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız. Çalışmalar aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

İskenderun’da Asfalt YAMA Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikVali Doğan Afrin’de
Sonraki İçerikÖzçelik-İş Genel Merkez Binası Hizmete Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.