Ekinciler Demir Çelik’te Toplu Sözleşme sevinci

Özçelik İş Sendikası ile İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ekinciler Demir Çelik A.Ş arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme taraflar arasında mutlu sonla sonuçlandı.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde nihai imzalarını Ekinciler Demir Çelik A.Ş Genel Müdürü Fatih Keseroğlu ile birlikte attıklarını açıkladı.
Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Güngör, anlaşmayla sonuçlanan toplu iş sözleşmesinde ilk altı ay ortalama %14 oranında saat ücretlerine zam, sosyal haklarda da %40 oranında artış yapıldığını kaydetti.
Sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör “Emekçilerimize enflasyonunun 5 puan üzerinde bir refah payı ile sözleşmemizi imzaladık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Güngör, ayrıca sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanmasında emeği geçen başta Genel Başkan Yunus Değirmenci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’na Ekinciler A.Ş. Genel Müdürü Fatih Keseroğlu’na ve Yönetim Kuruluna Özçelik -İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimi ve Temsilcilerine teşekkür etti.
Ekinciler Genel Müdürü Fatih Keseroğlu da sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Özçelik-İş Sendikası Genel Merkez ve Şube Yöneticilerine teşekkür etti.

Ekinciler Demir Çelik’te Toplu Sözleşme sevinci Ekinciler Demir Çelik’te Toplu Sözleşme sevinci Ekinciler Demir Çelik’te Toplu Sözleşme sevinci

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.