Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Başkan Savaş, 20 Mayıs Pazartesi günü Hassa da kurulan iftar sofralarında hemşehrileriyle buluştu. Düzenlenen iftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve İyi Parti Hassa temsilcileri katılım gösterdi.
Kurulan kardeşlik sofralarında ellerini semaya açan Hassalılar bereket, huzur ve sağlık dilekleri ile ettikleri dualar eşliğinde oruçlarını açtı.
İftarın ardından eski Ramazan geleneklerini devam ettirmek ve yeni nesillere tanıtmak amacıyla sahneye koyduğu geleneksel Türk tiyatrosu örnekleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu, gölge oyunu, meddah, orta oyun, Aşuk ile Maşuk, köçek ve mani ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Önceki İçerikHatay’da 109 trafik kazasında 108 yaralandı
Sonraki İçerikHer Gün İki Bardak “Süt “ İçin
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.