Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeğinde buluştular.
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İftar yemeğinde konuşan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak yoğun bir dönemi daha geride bıraktık. Bizler Muhasebeciler Odası yönetimi olarak üyelerimizin sorunlarını dinlemek, meslekte yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için çaba sarf ediyoruz. Bunun yanında sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Gerek eğitim gerekse bu tür dayanışma günlerinde bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Ramazan ayı bu aylarda bir araya gelmede önemli günlerdir. Bu vesile ile şimdiden Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyoruz” dedi. Üyelerinin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olan ve örnek bir duyarlılık sergileyen İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi iftar yemeğinin ardından meslektaşları Fatih Mert’i de doğum gününde unutmadılar. Fotoğraflı yaş pastayı bir anda karşısında gören Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Fatih Mert, meslektaşlarının ve oda yönetiminin bu jestinden dolayı duygu dolu anlar yaşadı. Yaş pastanın kesilmesinin ardından İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ve meslektaşları Fatih Mert’in doğum gününü kutladılar. Örnek birlikteliğin yaşandığı iftar yemeğini düzenleyen İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimine üyeler ve davetliler de teşekkürlerini ilettiler.

Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Önceki İçerikHipertansiyon her yaşın hastalığıdır
Sonraki İçerikİskenderun Deniz Er Eğitim Alayında, 2019/2 tertipli uzun dönem erlerin yemin töreni gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.