Arsuz’daki Dev Kanal Çalışmasının Yüzde 90’ı Tamamlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ‘Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi(Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı’nın yüzde 90’ının tamamlandığını belirtti.

Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçen kapsamlı projenin Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü ve Karaağaç mahallelerinin muhtelif noktalarında devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, maliyeti 56 milyon 456 bin TL olan ve Arsuz ile Belen ilçesini kapsayacak dev proje kapsamında farklı çaplarda döşenecek163 km kanalizasyon şebekesinin 142 km’sinin tamamlandığını açıkladı.

Arsuz ilçemizi modern ve daha yaşanabilir duruma getirecek dev çalışmanın teknik personel denetiminde hassa bir şekilde devam ettiğini aktaran HATSU, eş zamanlı olarak muhtelif noktalarda süren çalışmada 24 iş makinesi ve 70 personelin görev yaptığını açıkladı.

İdare ayrıca, Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinin kanalizasyon şebekelerinin ve Belen ilçesinin kanalizasyon kollektör hattı tamamlanmasıyla birlikte atık suların İskenderun Arıtma Tesisi’ne iletiminin sağlanacağını belirtti.

Arsuz’daki Dev Kanal Çalışmasının Yüzde 90’ı Tamamlandı Arsuz’daki Dev Kanal Çalışmasının Yüzde 90’ı Tamamlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.