İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu

Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde farklı noktalarda hayırseverlerin desteği ile iftar sofraları kuruldu.

Kurulan iftar sofraları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu yıl farklı olarak iskelede dışında da iftar sofralarının kurulduğunu belirterek,”Sahil İskelede ilk 15 gün Tosyalı Holding, son 15 gün Diler Holding, Denizciler mahallesinde Baştuğ metalürji,Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde Atakaş şirketler grubu,Yunus Emre Mahallesinde 2nolu taziye evine Atakaş şirketler grubu,Eski Hal pazarı alanında İskenderun Ticaret ve Sanayi odası,Sakarya mahallesinde İskenderun Ticaret ve Sanayi odası katkıları ile iftar sofraları kuruldu” dedi.

Her yıl geleneksel hale gelen iskelede iftar programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu İskenderun’da Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kuruldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.