Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) olağan Kongresi Arsuz Ela Luxury Otel’de gerçekleştirildi.
Seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan Adnan AĞIR yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Arsuz Ela Luxury Otel’de düzenlenen genel kurul toplantısına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat, Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan, ADD Arsuz Şube Başkanı Sinan Tutar, Arsuz Gözcüler Esnaf Kefalet Kop. Başkanı Mehmet Horuz, Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Serdar Gökpınar, DASİFED Başkan Vekili Belgin Tokdemir Ünal, Hatay KAGİD Başkanı Tuban Güçlü, HATBORU A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, İSSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ve dernek üyeleri katıldı.
Arsuz İşadamları Derneği’nin genel kurul toplantısında HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar divan başkanlığına, divan başkan yardımcılığı ve divan kâtipliğine ise DASİFED Başkan Vekili Belgin Tokdemir Ünal ile Tuncay Uzuntel seçildi.
İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrası faaliyet raporunun okunmasına geçildi.
Faaliyet raporunun okunmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Ağır; ‘‘Geleneksel yürüyüşümüzün 4. dönemine adım atmaya hazırlanıyoruz. Arsuz İşadamları Derneği (Ariad); Hakkın Ve Hukukun, Adaletin Ve Eşitliğin, Barışın Ve Güvenin, Refahın Ve Mutluluğun Sağlandığı; Tarihe Ve Topluma Mal Olmuş Mahalli Ve Evrensel Değerlerin Korunduğu, Gözetildiği; Kendi İçinde Bütün, Bölgesinde Etkin, Dünyada Saygın Bir Türkiye İçin Yola Çıkan Hassasiyet Sahibi İş Adamlarının, Kurdukları Bir “İş Adamları Derneği”dir.
ARİAD olarak pek çok etkinliğe imza atarak eğitime, gençlerimize, okullarımıza, öğrencilerimize desteklerimizi sunduk. Turizm cenneti olan ilçemizde tüm devlet kurum ve kuruluşları, STK lar ve belediyemizle her zaman dayanışma içerisinde olduk bundan sonrada olacağız. Sorumluluğumuzun bilinciyle gerçekleştirdiğimiz Sosyal projelerimizle eğitime, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize desteklerimiz devam etmektedir.
İlçemizin kalkınması, turizmin gelişmesi için festivallere katkı sunmaya devam edeceğiz.
Bu alanda derneğimizin hayli kapsayıcı ve başarılı uygulamalar gerçekleştirildiğini vurgulamak durumundayım. Toplumsal sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirmeye çalıştık. Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attık.
ARİAD hedeflerine taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Eksik bıraktıklarımızı tamamlayacağız, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek derneğimizi geleceğe hazırlayacağız.’’ ifadelerini kullandı.
Arsuz İşadamları Derneği genel kurulda alınan kararla isim değişikliği yaparak Arsuz İş İnsanları Derneği oldu.
Konuşmaların ardından tek listede gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Adnan AĞIR oy birliğiyle yeniden Arsuz İş İnsanları Derneği başkanlığına seçildi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İş İnsanları Derneği’nin gerçekleştirdiği genel kurul sonrası bir konuşma yaparak yeniden başkan seçilen Adnan Ağır ve yönetin kurulu üyelerini tebrik etti.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’de bir konuşma yaparak yeniden başkan seçilen Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederken dernek üyelik formunu imzalayarak Arsuz İş İnsanları Derneği’nin yeni üyesi oldu.
Güven tazeleyerek yeniden Başkan Seçilen Adnan Ağır dernek üyelerine, tüm katılımcılara, Ela Luxury Otel sahibi iş insanı Ahmet Uzun’a ve otel personeline teşekkür etti.
Arsuz İş İnsanları Derneği’nin olağan genel kurul sonrası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu:
Adnan AĞIR, Kerem ÖZDEMİR, Abdulhamit KİRMİTÇİ, Nevzat KORKMAZ, Emir ARACI, Nihat KAYA, Raif GÖKMEYDAN, Sima SAKAROĞLU, Tuğba KARA, Metin AĞIR, Gökhan TUTAR, Akın CERİTBİNMEZ, Yusuf GÜL, İlker CANIMOĞLU, Atakan İNAN
Denetleme kurulu:
Edip Övül ELMACI, Şirin MERCAN ve Erkan HORUZ

Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi Adnan Ağır ARİAD’ta Güven Tazeledi

Önceki İçerik2019 Ramazan Ayın’da Kilo Almak Yok
Sonraki İçerikHüyük Ortaokulu Tübitak Bilim Fuarı Sergisi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.