Atalay Vural, dualar eşliğinde toprağa verildi

Geçirdiği kalp krizi neticesi yaşama veda eden İskenderun, Ülkü Ocakları eski başkanlarından Atalay Vural (60) İskenderun Fatih Sultan Mehmet Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Osmaniye’ye uğurlandı ve Osmaniye Merkez mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Atalay Vural ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, 607. Sokaktaki evinin önüne getirildi. Burada okunan dualar sonrası komşularından helallik alındı ve ardından tabutu aynı sokaktaki Fatih Sultan Mehmet Cami’ne omuzlarda taşındı.

Buradaki cenaze namazına MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP İskenderun ilçe eski başkanlarından Ahmet Cerrah Cerrahoğlu, Bülent Kimyon, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Ülkü Ocakları İskenderun eski başkanlarından Yıldırım Alpay, Turan Kültür Derneği Başkanı Ali Atvur Akkoyunlu, çok sayıda ülkücü, bazı siyasi parti temsilcileri ve bir grup İskenderun Belediyesi meclis üyesi, çok sayıda seveni, arkadaşları, yakınları, komşuları ve dostları katıldılar.

Merhum Atalay Vural, cenaze namazı sonrası bazı partililer, arkadaşları ve sevenlerinin eşliğinde Osmaniye’ye nakledildi ve burada da dualar ve gözyaşları eşliğinde Osmaniye Merkez Mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Atalay Vural gençlik yıllarında bir akaryakıt nakliye firmasında çalışmış, daha sonra Hatay, Yeşilköy’de, BP-Delta Petrol Dolum Tesisleri’nde güvenlik biriminde görev almış ve buradan emekli olmuştu.

1992- 1996 yılları arasında İskenderun Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Atalay Vural, kısa bir sürede Türk Metal Sendikası İskenderun Şubesi’nde görev yapmıştı. Merhum Atalay Vural bir müddet de İskenderun’da faaliyet gösteren bir Yapı Denetim firmasında çalıştı.

Son dönemde emekli olduğu halde, erken emeklilerden olmak istemeyen Atalay Vural, Arkas Lojistik, İskenderun Terminali’nde Güvenlik Amiri olarak görev yapmaktaydı.

Atalay Vural evli olup, biri erkek, biri kız olmak üzere iki çocuk babasıydı.

Atalay Vural, dualar eşliğinde toprağa verildi Atalay Vural, dualar eşliğinde toprağa verildi Atalay Vural, dualar eşliğinde toprağa verildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.