İTSO İSADER İşbirliğiyle Düzenlenen Eğitim semineri sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı

İTSO ile İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği işbirliği ile düzenlenen Mesleki Eğitim seminerinin son gününde kursiyerlere belgeleri törenle verildi.
Geçtiğimiz yıl İSADER’in Mesleki eğitim kurslarına damga vuran ‘İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey Sigortadır” sloganından sonra bu yıl ki kursa damga vuran slogan ise’ EMPATİ’ olarak belirlendi. Bu iki sloganın sahibi olan ve kursların düzenlenmesinde yoğun çaba sarf eden İSADER Genel sekreteri Armağan Dedeağa’nın sunumları ile sertifika töreni başladı.
Sertifika töreni öncesi 15 gün süren eğitimlerin kısa bir tanıtım videosu sine vizyon aracılığı ile katılımcılara izlettirildi.
İSADER tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Mesleki Eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan İSADER Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Gündağ, “Seminerimizin başladığı günden itibaren bizlere destek olan başta İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve yönetimi ile tüm yetkililerine teşekkür ediyoruz. Günümüz koşullarında Sigorta sektörünün girmediği alanlar yoktur. Hayatın her alanında mutlaka gerekli olan sigorta poliçeleri vaz geçilmez bir ihtiyaçtır. Mesleğimiz ise geleceğin parlak melekleri arasındadır. Sektörümüz milli serveti korumanın yanında ülkemiz ekonomisine katkı sunmakta ve istihdam sağlamaktadır. Ülkemiz genelinde bu güne kadar böyle bir eğitim bu güne kadar sadece İskenderun’da yapılmış olup, 3.defa tekrarlanmasının haklı gururunu yaşıyor ve bu durumu mesleğimize olan bağlılığımızın göstergesi olarak kabul ediyoruz. 15 gün süren seminer programımız planlandığı şekilde ilerlemiş, görsel ve yazılı belgeler, beraberinde çeşitli sigorta uygulamaları ve örneklemeler ile kursiyer arkadaşlarımıza meslektaşlarımız ve Eksperlerimiz aracılığı ile Sigorta sektöründeki tüm konular detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Eğitime katılan kursiyerlerimizin üzerine kat kat ilave ederek kendilerini daha fazla geliştireceklerine inancım tamdır. Bu eğitimler sayesinde edindiğiniz birikimlerinizi mesleki gelişmeye ayıracağınız temennisi ile sigorta bilincinin sadece hasar tazminatla sınırlı olmadığını öğrenmiş oldunuz. Bu seminerde üyelerimizin fedakarlıkları sonucu amacına uygun ve başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Emeği geçen tüm meslektaşlarımıza katkı ve desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
İTSO Başkanı Yılmaz; “Ekonomiye ve İstihdama Değer Katan Projelerin Yanında Yer Alıyoruz”
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, Sertifika töreni öncesi söz alarak, “İTSO olarak bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak tüm projelerde yer almaya özen gösteriyoruz. İSADER’in de üçüncü kez böyle önemli bir eğitim semineri düzenlemesi ve istihdama katkı sağladıkları için kendilerine yarıca teşekkür ediyorum. Bu gün karşımda genç üniversite mezunu ve bu işi başaracak inşaları görüyorum ve kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Sigortacılık mesleğinde tahsil elbette önemli ancak, işin bilincinde olunması, konuya hakim olunması ve insanların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, birikim ve donanımına sahip olunması da önemli etkenler olduğunun düşünmekteyim. Bu da sizlere 15 gün boyunca kurs veren değerli Sigorta Acente sahiplerimiz gibi sizlerin de bu işin içine girdikten sonra bilgi birikim ve tecrübe kazanacağınıza eminim. İTSO Meclis üyelerimiz arasında bulunan Sigortacılarımızın da bu işte öncülük etmesi sizler adına bir avantaj olduğunu söyleyebilirim. Bu vesile ile almış olduğunuz bu sertifikaların ardından atılacağınız yeni iş hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Sertifika töreni öncesi İSADER Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Gündağ tarafından ilgi ve desteklerinden dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve öğrencilere 15 gün boyunca kurs veren Sigorta Acente yetkililerine plaket takdim edildi.
Törenin sonunda ise 15 gün süre ile Sigortacılık Meslek edindirme eğitimine katılan toplam 48 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

İTSO İSADER İşbirliğiyle Düzenlenen Eğitim semineri sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı İTSO İSADER İşbirliğiyle Düzenlenen Eğitim semineri sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı İTSO İSADER İşbirliğiyle Düzenlenen Eğitim semineri sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı İTSO İSADER İşbirliğiyle Düzenlenen Eğitim semineri sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı

Önceki İçerikBelen Belediyesi Borcunu Açıkladı
Sonraki İçerik11 Büyükşehir Belediye Başkanından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.