Nöbet Dizisi Hatay’ı Terör Bölgesi Olarak İlan Etmektedir

Gazeteci büyüğümüz VASİ KÖSE’den Kınama Yazısı ,Yine bir dizi yine bir skandal. Daha öncede Nefes Nefese diye yayınlanan dizide Hatay’ımızın terör yuvası gibi gösterilmesini kınamış ve Hatay ilinin medeniyetler şehri olduğunu. Terör konusunda huzurlu şehirlerden biri olduğunu belirtmiştim. Şimdide Nöbet diye bir dizi Hatay’da bile çekimi yapılmayan ama Hatay ismini kullanarak terör sahneleri kullanılan bu diziyi de imza atanları kınıyorum. Dibimizde Suriye de yıllardır süren savaş nedeniyle sıkıntılı günler geçiren buna rağmen dimdik ayakta duran medeniyetler şehrine zarar vermenize izin vermeyeceğiz. Hatay Valimiz Rahmi Doğan’a da bu konuyu iletim sayın valimiz de bu konu ile hassasiyet le ilgileneceğini belirtti.

                                                             KINAYALIM

Arkadaşlar; SHOW TV de başlayan NÖBET adlı dizide Hatay tam bir terör bölgesi olarak lanse edilmektedir.
Bir Terörist Grubun Saldırısı sonucu çıkan çatışmada Kırıkhan Bölük Komutanı Şehit Oluyor.
Fransız İşgal Döneminde bile düzenli işgal kuvvetlerine karşı direnen Hatay Halkı Milli Mücadelede İlk Kurşunu Dörtyol ilçemizde Düşmana atmıştır.
Arap Baharı Bahanesiyle karışan Ortadoğu’da Komşumuz Suriye’de iç savaşı başlamış, bu savaş en çok Hatay’ı olumsuz etkilemiş ve Turizm büyük darbe yemiştir.
Hatay’ın bütün yetkililerini, Seçilmişleri ve Atanmışları, Turizm ve Gastronomi uzmanlarını, Belediye Başkanlarını, Muhtarlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını, Oda’ları, Hatay Barosu’nu bu dizi ile ilgili tavır takınmaya ve Show Tv de yayınlanan NÖBET dizisi Yapımcılarını Hatay isminin kullanılmaması konusunda uyarmalarını bekliyoruz.

A.Vasi Köse
Kırıkhanlılar Kültür ve Sanat Dernek BŞK

Nöbet Dizisi Hatay’ı Terör Bölgesi Olarak İlan Etmektedir

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.