Arsuz-Samandağ Yolu Yapım Sözleşmesi İmzalandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Samandağ ilçesi Çevlik Mahallesi ve Arsuz ilçesi Kale Mahallesini birbirine bağlayacak olan sahil yolunun yapım sözleşmesini imzaladı.

Valilik Abdurrahman Melek toplantı salonunda İlimizde bulunan Gazeteci Cemiyet Başkanlarının da iştiraki ile düzenlenen imza töreninde bir değerlendirme yapan Vali Doğan “ Bu sahil yolu sadece Samandağ ile Arsuz ilçelerini birleştiren bir karayolu olmayıp, aynı zamanda turizmi canlandırma anlamında yapılacak çalışmaların esasını oluşturacaktır. Bir an önce bu yolu yapıp bitirmek istiyoruz. Sözleşmenin hemen ardından yer teslimi yapacağız. Bu çalışma için 210 gün süre verdik, inşallah 29 Ekim’e yetiştirirler. Buraya sadece yol yapmıyoruz, 2 metre genişliğinde, 26 kilometre gidiş, 26 kilometre geliş toplamda 52 kilometre bisiklet yolu yapıyoruz. İhale 67 milyon 989 bin TL’ye mal olacak. Bu proje Valiliğimizin en önemli projelerinden biridir. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum “ dedi

Toplantıda; ilimiz için turizm alanında yürütülen çalışmalar, OSB’ler ve sanayi bölgelerinin geldiği son durum ile ulaşım alanında takibi yapılan yatırımlar hakkında bilgiler paylaştı. Gazetecilerin yönelttiği sorulara açık ve net cevaplar veren Vali Doğan “Şeffaflık ve doğrudan bilgilendirme benim tercih ettiğim idarecilik tarzıdır. Her alanda yaptığımız çalışmaları sizlerle zaman zaman biraraya gelerek paylaşmayı sürdüreceğiz” dedi.

Arsuz-Samandağ Yolu Yapım Sözleşmesi İmzalandı Arsuz-Samandağ Yolu Yapım Sözleşmesi İmzalandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.