Önce Tümör Ameliyatı Oldu Sonra Bebeğini Kucağına Aldı

Beynindeki tümör nedeniyle kısmi felç geçiren ve 5 aylık hamileyken İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Çeliker’in gerçekleştirdiği başarılı operasyonla beynindeki tümör alınan Hatice Altınöz, bebeği Bulut’u kucağına almanın sevincini yaşadı. Yaklaşık dört ay önce aniden, şiddetli baş ağrısı görülen ve vücudunun sol tarafında güç kaybı oluşan 23 yaşındaki Hatice Altınöz, yakınları tarafından kaldırıldığı hastaneden, üniversite hastanesine sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucu beyninde tümör tespit edilen Altınöz, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Çeliker’e başvurarak, iki saatlik ameliyat sonucunda sağlığına kavuştu.
“Onkolojik tedavi sürecini başlatacağız”
Op. Dr. Özkan Çeliker, Hatice Altınöz’e konulan beyin tümörü teşhisinin ardından zaman kaybetmeden ameliyata aldıklarını ifade ederek, “Beyninde tümör tespit ettiğimiz hastamıza, nöronavigasyon cihazıyla hedefe yönelik küçük kesi açılarak, tümör dokusunu, çevre dokulara zarar vermeden çıkardık. Bu özellikli ameliyatı; Anestezi ve Reanimasyon Uzmanlarımızın yardımlarıyla başarıyla tamamladık. Ameliyat sonrası hastamız sağlıklı bir gebelik süreci geçirdi ve dört ay sonra doğumu gerçekleşti. Hastamızın bu süreçten sonra, onkolojik tedavi sürecini planlayacağız” dedi.

“Bebeğimi kucağıma aldığım için mutluyum”
Zorlu bir süreç geçiren ve sonunda bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan 23 yaşındaki Anne Hatice Altınöz ise, “Doktorum Özkan Bey sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim. Tek istediğim, bebeğimi kucağıma alabilmekti. Rüyam gerçekleşti. Şuan bebeğim Bulut’u kucağıma aldığım için çok mutluyum” dedi.

Önce Tümör Ameliyatı Oldu Sonra Bebeğini Kucağına Aldı Önce Tümör Ameliyatı Oldu Sonra Bebeğini Kucağına Aldı Önce Tümör Ameliyatı Oldu Sonra Bebeğini Kucağına Aldı Önce Tümör Ameliyatı Oldu Sonra Bebeğini Kucağına Aldı

Önceki İçerikCHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Açıklandı mı?
Sonraki İçerikDikkat Su Kesintisi Olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.