İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, İskenderun mahalle muhtarlarını eşleriyle birlikte gönül sofrasında ağırladı.

Gruplar halinde Organize edilen akşam yemeğinde muhtarların dördüncü ve son grubu ile bir araya gelen Kaymakam Yönden ve eşi, davete icabet eden mahalle muhtarları ve eşlerini tek tek karşıladı.

Milletimizin tercihine, teveccühüne ve itimadına mazhar olup, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın yapı taşlarını oluşturan muhtarlarımız ile gönül sofrasında buluşan Yönden ailesi, muhtarlarımıza kişiye özel kalem hediye olarak takdim etmesinin yanı sıra muhtar eşlerine de fular takdim etti.

Duygu ve düşüncelerini belirtmek üzere kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yönden şu ifadelere yer verdi; “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikârdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen güzel bir akşam yemeğinde muhtarlarımız ile bir araya gelerek, gündeme dair sohbet etmesinin yanı sıra İlçemizin sorun ve ihtiyaçlarını da gözden geçiren Kaymakam Yönden, kamu hizmetlerinin işleyişi ve bu işleyişin kilit noktasında bulunan muhtarlarımıza verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Akşam Yemeğine; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ile eşi, Bekbele Mahallesi Muhtarı Yakup Yardımcı ve eşi, Bitişik Mahallesi Muhtarı Efendi Dönmez ve eşi, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli ve eşi, Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Sarraç ve eşi, Akçay Mahallesi Muhtarı İbrahim Dingil ve eşi, Kaledibi Mahallesi Muhtarı Bestami Demirci ve eşi, Karayılan Mahallesi Muhtarı Osman Baltacı ve eşi, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü ve eşi, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Esabil Müdük ve eşi ile Kavaklıoluk Muhtarı Sedat Bakır katıldı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Muhtarlarla Bir Araya Geldi İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.