Vali Doğan, Samandağ Arsuz Yolunda İnceleme Yaptı

22 Ocak 2019 Salı günü sabah saatlerinde başlayan incelemelerde Vali Doğan’a, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, DSİ 63. Şube Müdürü Mehmet Ekinci, Karayolları 53. Şube Şefi Mahmut Bilge Özmen ile diğer ilgililer de eşlik etti.

Vali Doğan ilk olarak Samandağ Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek, burada şeref defterini imzaladı ve Yarbay Taşkın’dan tesis hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Samandağ ilçemiz ile Arsuz ilçemizi birbirine bağlayan sahil yolunda incelemelerde bulanan Vali Doğan, yolun durumu ve diğer hususlarda ilgililerden bilgiler aldı.
Gün içerisinde Arsuz İlçesi Madenli Mahallesi Balıkçı Barınağı’na geçen Vali Doğan, burada Barınak Dernek Yönetimi’nden istek ve taleplerini dinleyerek yapılması planlanan Marina ve Modern Balikçı Barınağı hakkında Dernek üyelerinin görüşlerini dinledi.

Vali Doğan, Samandağ Arsuz Yolunda İnceleme Yaptı Vali Doğan, Samandağ Arsuz Yolunda İnceleme Yaptı Vali Doğan, Samandağ Arsuz Yolunda İnceleme Yaptı

Önceki İçerikDoğu Akdeniz’de Fırtına Bekleniyor
Sonraki İçerikCumhur İttifakı Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.